Thursday, January 14, 2016

Giveaway Candidates? Can i Close it earlier guys? (UPDATED)

Assalamualaikum,
Hey Hi Hello Guys,


















(Image : Source)

Howwas your day ? HAHA nak tahu tak. i've drafting and schedule the post out for past few days tapi nak naik. rasa pelik. nak tahu sebab apa? Sebab i didn't PUBLISH it! hahaha rasanya sebab gelojoh and i've been ignoring my blog site for couple days with an intention that all the draft post were up. HAMPEH. well it's okay then, i shall post this up first since the Giveaway are coming to the end! 

I would like to thank you most to everyone who join in this giveaway. Really appreciate it. I will follow back every each of you! And jangan risau, i read each one of your entry for this giveaway. again. thank you sebab sudi join :)

Jum tengok siapa yang join? ni antara pernyertaan yang Aynal terima :)

1. Adna2029
2. Cik Yanie
3. Lottlenorlax
4. Beehaazman19 
5. Yayacendana
6. Sotskirt 
7. Rianalittlecuties 
8. notesfromwawa
9. juliajamaludin
10. greennyworldland
11. jombercontest 
12. messarah
13. ckecilberbicara
14. ehhzafirah
15. beautifulofiman
16. kasihkuamani
17. bebyyellowshiteru 
18. sitisyilah
19. nrlndhrzliouss
20. izyanyancinnamon

21. nssoul98
22. fififizahresepi
23. adrianaawing25
24. tomodachilavendra
25. otaku-licious
26. bajuwarnacoklat
27. khairul-nisya
28. najwazahid94
29. missanisnabilah
30. boladuri
31. bluechoralpearl
32. syaza-applemints
33. franntsh
34. ash-tsukidate
35. keladionline
36. wanitadisebaliktopeng
37. huhahuhajerr
38. firzanahazhar1
39. cikpinky2704
40. merosnordn

41. leyastorymory
42. nims007
43. kisahpondokkecil
44. atieratyra
45. diarybudaktinggi
46. lolarash
47. akubukaninnocent
48. kataubaid
49. hikayatleyha
50. misskitty12
51. theonlygirl98
52. twinkleeestar
53. mamadarwiish
54. rayonceknowles
55. hikayatceritaadniadfa
56. mulan-sahbanu
57. eirna-nurasikin
58. emmemarinamohamad
59. fitri1986
60. aisyasakura

61. dianarashid
62. muslimahsejati96
63. akuainkausiapa
64. cikpain
65. akukaudansesuatu
66. ridoaritoka
67. shapurplegirl
68. diarikuwaniesyazwani
69. cendawansajor-caju
70. sayidahnapisah
71. misszyaroses
72. cikash 

UPDATED
73. Fadzi Razak
74. Uyu Kawaii
75. Nadratul Syazwana
76. Cikgu Narazimah
77. Syahidah Fadhilah

So Good Luck kepada semua yang sertai giveaway yang tak seberapa ni :) Btw Aynal terpaksa tolak satu penyertaan kerana aynal tak jumpa entrynya. Tapi aynal tak adalah straight sgt. adalah juga penyertaan yang link nya salah tapi aynal jumpa entrynya dekat dalam page :) Kepada Mana yang rasa dia tak ada dalam list, feel free to email atau re-comment dengan link entry baru ya just in case aynal ada terlepas pandang penyertaan awak atau awak hanta link salah :) 

Aynal nak tutup penyertaan ni awal sikit iaitu pasa 15 January 2016, Jumaat :) 
Sempat lagi kepada sesiapa yang nak join !

Thank you semua!
Thanks for reading!

12 comments:

  1. Goodluck to all. Nanti Syaza blogwalking semua :)

    ReplyDelete
  2. saya tarik diri btw. suda padam entry, baru tau hanya untuk semenanjung malaysia sahaja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhhh, alrighttt! takpee, nanti kita buat lagi and include sabah and sawarak :)) :)

      Delete
  3. no 35...keladi here..hihihihihi...slmt beregmn rakan-rakan...sudi2 datang ke blog saya....dan sentiasa singgah ke blog ini....tatatatatta

    ReplyDelete
  4. wahhh. menarik. tapi BV kat sarawak T^T

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...