Thursday, October 22, 2015

FUYOOO !!! GGIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

Assalamualaikum,
Hey Hi Hello Guys!

Ahha akhirnya dapat jugak masa untuk focus and support sekalian blogger. Walaupun harapan untuk menang sepoi-sepoi je, tapi tak salah nak support sesama blogger kan? Masa aynal buat giveaway dulu pun. ramai support. ni tiba masa untuk aynal support balik. Maaf kalau ada giveaway lain yang aynal missed :( entry aynal semua pun schedule. kalau yang tak dan, minta maaf :( Jomm. Bismillah. 



klik banner untuk join

FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish

Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50

Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015

Syarat-syarat :

1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini


Pemilihan pemenang :

1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email


Follow Blog  :
http://mamadarwiish.blogspot.my/
http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/
http://unclezuan.com/
http://mrspuex.blogspot.my/
http://mekzumbie.blogspot.my/
http://www.hafizhafizol.my/
http://aderakukeysah.blogspot.my/

Follow G+ :  :
Khalid Kyle
Blurrydino


Like Page Penaja :

Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care


Follow Instagram :
@qyrabeautycare

Good luck kawan kawan blogger lain ya. Jum Memeriahkan lagi giveaway ni.
Till then. :)

6 comments:

  1. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki , bw dari GA yang sama :)

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  3. Good luck
    Singgah bw kat sini (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :-)
    Terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway ini. Senarai peserta & pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. I wish you all the best !!!
    Stay keep in touch :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm :)
      Sama-sama :) hihi terima kasih sudi singgah sis :)

      Delete
    2. Wslm :)
      Sama-sama :) hihi terima kasih sudi singgah sis :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...