Friday, September 11, 2015

Blogstagram Giveaway | Winner Announcement!






















Assalamualaikum!
Hey, Hi Hello Guys,

First thing First, I would like to say thanks to who had join in this Giveaway. Which is Syaza Raihanah and Riana Little Cutties Sebab sudi join giveaway ni. Sorry sebab aynal buka penyertaan ni untuk blogger yang duduk area lembah klang. sebab tu ramai yang tak dapat nak join. Anyway! now Aynal dengan sukacitanya nak annouce siapakah pemenang untuk giveaway ni. 
dan pemenangnya adalahhhh

.

http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/blogstagram-giveaway-nerdiaxaynalmansor.html

Diminta Pemenang boleh email aynal untuk redeem hadiah :)))
aynalnalmansor@gmail.com

Tapi Tapi Tapi. 
Since dua orang je yang join. aynal nak bagi sedikit penghargaan dengan Cik Syaza jugak sebab sudi join. Hadiahnya apa? Tunguuuu. Nanti kita wasap Cik Syaza ya. Thanks for joining in :))

Terima kasih sekali lagi buat keduanya yang sudi join giveaway ni. :))

Thank you for reading!
Till Then.

7 comments:

  1. Aww, thank you Aynal! Congrats to Riana :)

    ReplyDelete
  2. Wow...besh nye... terima kasih Aynal dan Syaza atas ucapan tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. jom join GA ni..rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi jemput. In Sha Allah saya join! ;)) terima kasih

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...