Thursday, September 10, 2015

Blogstagram Giveaway | NerdiaxAynalMansor CLOSED






































Assalamualaikum!
Hey Hi Hello guys!

Haaaaaaaa Giveaway ni will be close soon. Which by 3PM today! Siapa nak menang kek sedap dengan mystery box benilai RM50++? Ada product Silky Girl, Lovisa, Korean product brand, Avene, and more. takkan tak nak hadiah-hadiah ni. So masih ada masa lagi ni nak join. Sedih sorang je yang join. Kalau ada yang terlepas pandang. haa boleh la join giveaway ni.


JOM JOM JOM JOM JOM
Tarikh tutup : Khamis, 10 September 2015 (JAM 3 Petang) | LINK |

Good luck!
Thanks for reading.

Till Then.


2 comments:

  1. ala xsempat join..baru je dtg nak join. hehe. xda rezeki nak mkn kek free.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai boleh je nak join lagi. Tak umumkan pemenang lagi pun sebab pnyertaan pun dua je. HAHA rasanya sbb saya pun baru start blog tak ramai kenalan blogger yang duduk are lembah klang. :)))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...