Wednesday, August 5, 2015

Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015



Assalamualaikum,
Teringin nak join segmen-segmen macam ni. So, Jum masuk bloglist Lyssa Faizureen untuk bulan Ogos 2015. My first time joining in. Shall we proceed? 

"Blog saya mengenai.. hrmm. mengenai apa ya? kalau ikutkan semuanya ada. ada personal - tapi tak lah terlalu personal, ada review tentang product yang aynal suka, ada pasal kecantikan sikit. Tapi semuanya bergantung pada yang aynal mampu kongsi. Kiranya blog aynal ni salah satu tempat untuk aynal share dengan kawankawan baru. since aynal pun baru start blog balik. Sekarang tengah cuba untuk cari kelainan tapi so far harap semuanya terhibur baca blog aynal :)"

4 comments:

  1. Replies
    1. Samasama awak! :) terima kasih singgah :)

      Delete
  2. Singgah dari segmen yg sama :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...